- Hluboce Zmrazená Pizza
- FORNO DI PIETRA
BUITONI FORNO DI PIETRA CARBONARA
Klasická pizza přímo z naší kamenné pece. Všichni milovníci italské kuchyně si toto křupavé a tenké těsto zamilují. Pizzu doplňují pečlivě vybrané přísady. Ochutnejte Toskánsko, skryté ve všech našich chuťových variantách.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka, kysaná SMETANA 13 %, SMETANOVÝ JOGURT 13 %, cibule 13 %, vařená uzená slanina 10 % (vepřový bok, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; dextróza, maltodextrin, antioxidanty: askorban sodný, výtažky z rozmarýnu; výtažky z koření), uzená šunka 6 % (vepřové maso, jedlá sůl s jódem: jedlá sůl, jodičnan draselný; směs koření, dextróza, konzervanty: dusičnan draselný, dusitan sodný), pitná voda, řepkový olej, droždí, sušený PŠENIČNÝ kvásek, jedlá sůl, cukr, směs koření.
Může obsahovat VEJCE, RYBY, VLČÍ BOB, CELER, HOŘČICI a SÓJU
Návod na přípravu:
1. Předehřejte troubu na 230 °C nebo 200 °C (horkovzdušná)
2. Odstraňte obal a vložte pizzu do trouby. Pečte 10' - 12'
Během předehřívání nechte plech na pečení při pokojové teplotě.
Výživové údaje na 100 g:
Energie | 1041 kJ (249 kcal) |
Tuky | 11,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,3 g |
Sacharidy | 27,3 g |
z toho cukry | 3,3 g |
Vláknina | 1,6 g |
Bílkoviny | 7,8 g |
Sůl | 0,99 g |
Uchování u spotřebitele:
Uchovejte při teplotě -18 °C nebo nižší do data minimální trvanlivosti. Minimální trvanlivost do konce: viz boční stranaobalu.