• Hluboce Zmrazená Pizza
  • FORNO DI PIETRA

BUITONI FORNO DI PIETRA 4 STAGIONI

Klasická pizza přímo z naší kamenné pece. Všichni milovníci italské kuchyně si toto křupavé a tenké těsto zamilují. Pizzu doplňují pečlivě vybrané přísady. Ochutnejte Toskánsko, skryté ve všech našich chuťových variantách.

0
.

Složení:

PŠENIČNÁ mouka, sekaná rajčata 22 %, SÝR MOZZARELLA (MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo, startovací kultury) 15 %, uzený salám 7,8 % [vepřové maso, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; dextróza, maltodextrin, antioxidanty: výtažky z rozmarýnu, askorban sodný; směs koření (obsahuje HOŘČICI), extrakty koření, startovací kultury], houby 7 % (žampiony), pitná voda, řepkový olej, uzená vařená šunka 2,1 % (vepřová šunka, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; dextróza, stabilizátor: citronany sodné; antioxidanty: askorban sodný, výtažky z rozmarýnu; extrakty koření), uzená papriková klobása 1,9 % (vepřové maso, vepřový tuk, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; dextróza, směs koření, cukr, extrakty koření, antioxidanty: askorban sodný, výtažky z rozmarýnu; startovací kultury), droždí, cukr, směs koření, sušený PŠENIČNÝ kvásek, jedlá sůl, česnek, kukuřičný škrob, špenát, hrachová bílkovina

 

Může obsahovat VEJCE, RYBY, VLČÍ BOB, CELER a SÓJU

.

Návod na přípravu:

  1. Pizzu skladujte v mrazničce.Předehřejte troubu na 230 °C nebo 200 °C (horkovzdušná)
  2. Odstraňte obal a vložte pizzu do trouby. Pečte 10' - 12'
    Během předehřívání nechte plech na pečení při pokojové teplotě

.

Výživové údaje na 100 g:

Energie 992 kJ (237 kcal)
Tuky 10,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,8 g
Sacharidy 25,0 g
z toho cukry 3,5 g
Vláknina 2,2 g
Bílkoviny 10,1 g
Sůl 1,1 g
.

Uchování u spotřebitele:

Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší do data minimální trvanlivosti. Minimální trvanlivost do konce: viz boční strana obalu.